WD My CLOUD PR 4100, 24 TB (4x6TB) 3,5", RJ45, NAS

WD My CLOUD PR 4100, 24 TB (4x6TB) 3,5 , RJ45, NAS
Your price incl. VAT (20.0%)
7,451.26 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
WDBNFA0240KBK-EESN
Product Code
RL015.516
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Specificațiile sistemului de rezervă AL NOSTRU
Numărul de locații pentru hard disk 2
Proiectarea dulapului Desktop
Conectivitatea sistemului de rezervă RJ-45


Specificații:

WD My CLOUD PR 4100, 24 TB (4x6TB) 3,5 "

Compatibilitate
Sisteme de operare Windows 10, Windows 8 sau Windows 7
Mac OS X El Capitan, Yosemite, Mavericks sau Mountain Lion
Dispozitive cu tehnologie DLNA / UPnP sau Plex pentru streaming
Router cu conexiune la internet

Setul include:

AL NOSTRU
cablu Ethernet
Adaptor de alimentare și cablu
Un ghid rapid de instalare

Baza muncii în echipă
Cu spațiu aproape nelimitat, My Cloud Pro oferă echipei dvs. de stocare în rețea pentru a edita, stoca și partaja fișiere de producție de oriunde vă puteți conecta la Internet. Este compatibil atât cu Mac, cât și cu PC, oferind posibilitatea de a proteja conținutul indiferent de sistemul de operare. Și cu toate fotografiile, videoclipurile și fișierele într-un singur loc, echipa dvs. are tot ceea ce este necesar pentru a-și ușura munca creativă.

Un depozit în care totul poate fi amenajat
Cu stocarea în masă, veți obține spațiul de care aveți nevoie pentru a vă organiza toate imaginile într-un singur loc. Combinat cu un procesor quad-core Intel Pentium N3710 și 4 GB de memorie RAM, puteți transmite fără probleme videoclipuri HD sau puteți partaja conținut cu mai mulți utilizatori. Stocați fișierele de producție, fotografiile .RAW sau mixurile finale într-un singur loc, gata de acces cu My Cloud Pro.

Editați și salvați de oriunde
Păstrați-vă colecțiile media într-un singur loc și utilizați, editați sau stocați conținut de oriunde vă puteți conecta la Internet. Partajați conținut media HD cu clienții și clienții sau îmbunătățiți fluxurile de lucru ale echipei dvs. cu MyCloud.com și aplicația mobilă MyCloud.

Backup pentru Mac și PC
Personalizați modul în care vă protejați colecția digitală făcând backup pentru orice nevoie. Salvați automat conținut de pe computer utilizând WD SmartWare Pro, copiați datele pe un dispozitiv My Cloud separat sau pur și simplu faceți o copie de rezervă a Mac-ului folosind Apple Time Machine.

Streaming orice
Cu transcodarea hardware integrată și un server media Plex, membrii echipei dvs. pot transmite fără probleme media HD de oriunde au conexiune la internet. Transcodarea hardware pregătește mass-media pentru streaming în formatul și calitatea potrivite, iar dacă aveți Plex instalat pe NAS, puteți transmite în flux frumos pe orice dispozitiv.

Protecția datelor conform dvs.
Opțiunile RAID multiple vă permit să vă protejați biblioteca digitală ori de câte ori aveți nevoie, în timp ce protecția prin parolă și criptarea volumului AES pe 256 de biți vă ajută să vă protejați fișierele de ochii curioși. Împreună cu două porturi de alimentare în caz de pană de curent, seria My Cloud Pro vă ajută să vă asigurați securitatea datelor.

Configurare simplă, ușor de utilizat
My Cloud Pro poate fi găsit rapid în rețea și instalat pe web. Procesul de instalare este atât de simplu și intuitiv. Și cu locașurile pentru hard disk, fără a fi nevoie de instrumente sau coșuri, veți putea adăuga sau înlocui cu ușurință hard disk-uri în câteva momente.

Sistemul de operare My Cloud
Obțineți instrumente și aplicații pentru a finaliza scanarea tuturor mediilor dvs. cu sistemul de operare WD My Cloud. Creați un server media utilizând Plex. Sincronizați conținutul de pe toate computerele dvs. cu WD Sync. Puteți chiar să faceți backup pentru spațiul de stocare în rețea pe un serviciu cloud acceptat, cum ar fi Dropbox, OneDrive sau Google Drive.

Conectați-vă la Adobe Creative Cloud
Adobe Creative Cloud include instrumente pentru a trece rapid de la idee la capodoperă și, cu aplicația mobilă My Cloud, puteți obține rapid media My Cloud Pro Series în Creative Cloud, astfel încât să puteți edita și stoca fișiere oriunde aveți o conexiune la Internet.

Configurare și administrare fără probleme
Un tablou de bord intuitiv vă ghidează prin procesul de configurare a utilizatorilor și a folderelor partajate, personalizarea caracteristicilor sistemului și monitorizarea stocării. În plus, alertele mobile vă aduc informații despre starea My Cloud NAS.

Obțineți acces media mobil.
Oriunde vă aflați în lume, veți fi întotdeauna conectat la My Cloud NAS utilizând aplicația mobilă My Cloud și interfața web MyCloud.com. Aplicația mobilă premiată vă oferă acces sigur la conținut prin intermediul smartphone-urilor și tabletelor, astfel încât să îl puteți partaja cu ușurință cu familia, prietenii și colegii. Cu interfața web MyCloud.com, puteți muta cu ușurință fișiere, vă puteți gestiona conținutul și puteți partaja linkuri către anumite fotografii, videoclipuri sau foldere pe Internet.

Obțineți armonie digitală cu WD Sync.
Conținutul dvs. este sincronizat automat cu toate computerele și spațiul de stocare My Cloud, astfel încât fișierele importante sunt întotdeauna actualizate și disponibile pe toate dispozitivele.

Distribuie o poză ... sau o mie
Puteți crea cu ușurință un singur loc de utilizat cu clienții, colegii și prietenii dvs. pentru a stoca și a partaja toate fotografiile și videoclipurile dvs.

Luați-vă muzica din mers.
Cu aplicația mobilă My Cloud, veți fi întotdeauna conectat la artiștii, listele de redare și melodiile preferate. Centralizați întreaga bibliotecă muzicală acasă în spațiul de stocare My Cloud și accesați-o oriunde vă aflați. Alegeți lista de redare preferată și căutați o altă melodie în timp ce o ascultați, astfel încât să nu ratați nimic.

Pentru toate computerele

Opțiunile de backup flexibile ajută la protejarea conținutului valoros de toate computerele și computerele Mac. Puteți personaliza software-ul de rezervă WD SmartWare ™ Pro pentru Windows pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. My Cloud este, de asemenea, compatibil cu tehnologia Apple Time Machine pentru utilizatorii de Mac. Păstrează fișierele în siguranță și în stare bună.

Pentru fotografii și videoclipuri pe dispozitive mobile

Aplicația mobilă My Cloud stochează toate fotografiile și videoclipurile de neînlocuit de pe telefon și tabletă și le protejează făcându-le în mod automat în spațiul de stocare personal în cloud. Puteți elibera cu ușurință spațiu și puteți continua înregistrarea.