Kingston 960GB SSD disk KC1000 NVMe PCIe - M.2 version

Kingston 960GB SSD disk KC1000 NVMe PCIe - M.2 version
Your price incl. VAT (20.0%)
2,410.18 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
SKC1000/960G
Product Code
RL004.333
Warranty
24 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Tipul discului SSD
Format M.2
Capacitate hard disk (în GB) 240
Viteza (în RPM) SSD


Specificații:

SSD KC1000 NVMe PCIe

Performanță excepțională pentru sistemele compatibile NVMe.

SSD-ul Kingston KC1000 este o soluție performantă bazată pe PCIe NVMe ™, care este de peste 2 ori mai rapidă decât SSA-urile cu interfață SATA și de 40 de ori mai rapidă decât hard disk-urile convenționale cu 7200 rpm *. Folosind o interfață PCIe Gen 3.0 x4 și un controler Phison PS5007-E7 pe 8 canale, această unitate este capabilă să ofere 8 nuclee și 2x memorie DRAM, ajutând utilizatorii exigenți să treacă peste capcanele proiectelor dificile cu transferuri de date de mare viteză de până la 2500 MB / s *.

KC1000 folosește controlere de sistem de operare native și respectă standardul NVMe 1.2, permițând utilizatorilor să profite din plin de randamentul ridicat, IOPS și latența scăzută disponibile pentru un sistem compatibil NVMe. Acest protocol a fost conceput special pentru a suporta discuri Flash, spre deosebire de SATA, care a fost conceput pentru discurile cu discuri rotative tradiționale. Aceasta elimină blocajul și permite sistemului să acceseze dispozitivul imediat după instalarea SSD-ului.

KC1000 este ușor de instalat într-un slot standard M.2 sau PCI Express folosind M.2 2280 sau un card suplimentar pe jumătate de înălțime, pe jumătate, sporind flexibilitatea pentru utilizare de către producătorii de sisteme. Există o gamă de capacități de la
240 GB până la 960 GB **. KC1000 vine cu o garanție limitată de cinci ani *** și legendarul suport Kingston.

• SSD de ultimă generație de înaltă performanță cu interfață PCIe NVMe
• NVMe - conceput pentru SSD-uri, nu pentru stocarea datelor mai vechi
• Dimensiunile diferite permit instalarea într-o gamă largă de sisteme

* Pe baza performanței unei componente obișnuite din fabrică utilizând un SATA Rev. 3.0. Viteza poate varia în funcție de hardware, software și utilizare. Citirea / scrierea aleatorie utilizând tehnologia IOMETER Random 4k se bazează pe utilizarea unei partiții de 8 GB.
** O parte din capacitatea declarată a dispozitivului de memorie flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru spațiu de stocare. Din acest motiv, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât capacitatea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, consultați Ghidul de memorie flash Kingston la kingston.com/flashguide.
*** 5 ani de garanție limitată sau durata de viață SSD „rămasă”, care poate fi stabilită de Kingston SSD Manager (kingston.com/SSDManager) Noul produs neutilizat va avea o valoare a indicatorului de uzură de o sută (100), în timp ce produsul va avea o valoare a indicatorului de uzură de unul (1) la sfârșitul limitei de rezistență a ciclului de lubrifiere, consultați kingston.com/wa pentru detalii.