Mouse Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse Win7 / 8 Black HW

Mouse Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse Win7 / 8 Black HW
Your price incl. VAT (20.0%)
278.64 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
L6V-00005
Product Code
RL002.065
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Tehnologie wireless da
Roata mouse-ului da
Wifi Nu


Specificații:

Sculptează șoarece ergonomic

Mouse-ul ergonomic Sculpt Mouse este conceput pentru a maximiza confortul mâinii și încheieturii mâinii și permite utilizatorilor să lucreze toată ziua în confort. Pentru un acces mai ușor la ecranul de întâmpinare Windows 8 este butonul Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse echipat cu Windows.

Încheietura mouse-ului Shape oferă un grad ridicat de confort. O roată de defilare în patru direcții mai ușor pentru utilizatori să se deplaseze folosind doar mouse-ul. Acest lucru este util, de exemplu, tablete și alte dispozitive care necesită mișcări laterale. Navigarea accelerează butonul de revenire.
Tehnologia Blue Track oferă funcționalitatea unui mouse pe aproape orice suprafață, inclusiv lemn, piele și covoare. Împreună cu dimensiunea compactă, durata de viață lungă a bateriei și înlocuirea ușoară fac ca mouse-ul Sculpt Ergonomic să fie adecvat în special ca partener în călătorie.

Mouse-ul ergonomic ajută la crearea unui suport natural pentru mână și încheietură. O persoană obișnuită astăzi petrece pe computer timp de șase ore în fiecare zi. Prin urmare, proiectarea corectă a șoarecelui este importantă pentru prevenirea congestiei cronice a încheieturii mâinii și a altor probleme, cum ar fi sindromul tunelului carpian.

Mouse-ul este compatibil cu Windows 7, Windows RT și Windows 8th