Kingston 240GB SSD DC1000B M.2 2280 Enterprise NVMe

Kingston 240GB SSD DC1000B M.2 2280 Enterprise NVMe
Your price incl. VAT (20.0%)
422.46 RON
✅ Disponibilitate într-un partener extern
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 10-07-2024
Manufacturer
Product number
SEDC1000BM8/240G
Product Code
RL011.238
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Tipul discului SSD
Format M.2
Capacitate hard disk (în GB) 240
Interfață PCIe (NVMe)
Viteza (în RPM) SSD
Dimensiunea bufferului (în MB) Nu este specificat


Specificații:

Data Center DC1000B NVMe SSD

Disc de boot optimizat pentru server cu interfață M.2 NVMe și PLP

Centru de date DC1000B

Centrul de date Kingston DC1000B este o unitate SSD PCIe de înaltă performanță cu o interfață NVMe M.2 (2280) care utilizează cea mai recentă interfață PCIe Gen 3.0 x 4 și memorie 3D TLC NAND pe 64 de straturi. DC1000B oferă centrelor de date o soluție de disc de pornire rentabilă, cu asigurarea că achiziționează un SSD pentru utilizarea serverului. DC1000B este ideal pentru utilizare în servere rack de volum mare ca unitate de boot internă și pentru utilizare în sisteme special construite în care este necesar un SSD M.2 de înaltă performanță, care include protecție încorporată la căderea alimentării (PLP).

SSD bootabil cu interfață NVMe pentru centre de date de întreprindere
SSD-urile cu interfața M.2 NVMe sunt dezvoltate în cadrul centrului de date și asigură eficiența pornirii serverelor, astfel încât să păstreze arbori de disc frontali valoroși pentru stocarea datelor. Producătorii de servere Whitebox și OEM Tier 1 încep să își echipeze plăcile de bază pentru server cu unul, uneori două, sloturi M.2 pentru boot. În timp ce versiunea M.2 a fost inițial concepută ca o versiune client a unui SSD, dimensiunea sa fizică redusă și performanța ridicată sunt, de asemenea, interesante pentru utilizare pe servere. Nu toate SSD-urile sunt create la fel și utilizarea unui client SSD pe server poate duce la performanțe slabe și dezechilibrate.

Utilizare

Discurile de pornire sunt utilizate în principal pentru a porni sistemul de operare, dar în multe aplicații de astăzi, discul de pornire are, de asemenea, un scop secundar: înregistrarea datelor aplicației sau poate fi configurat ca o unitate cache locală de mare viteză. Prin urmare, DC1000B este proiectat cu o durabilitate suplimentară (0,5 DWPD timp de 5 ani) pentru a gestiona sarcinile sistemului de operare, precum și încărcări suplimentare de stocare în cache și de înregistrare a datelor. Pe lângă faptul că este proiectat pentru fiabilitate pe termen lung, DC1000B este conceput pentru a oferi performanțe echilibrate, de clasă întreprindere și o latență scăzută, care nu se regăsește de obicei în SSD-urile client. Disponibil în 240 și 480 GB *.

• Disc SSD PCIe cu interfață NVMe M.2 (2280), interfață Gen 3.0 x 4, performanță
• Interfață NVMe pentru sarcini de pornire a serverului
• Capacitățile optimizate pentru aplicații specifice (240 și 480 GB) reduc costurile
• Protecție încorporată la întreruperea alimentării (PLP)
• Disc cu autocriptare (SED) cu codificare AES-XTS pe 256 de biți

* O parte din capacitatea declarată a dispozitivului de stocare Flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă ca spațiu de stocare. Prin urmare, capacitatea proprie disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât capacitatea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, consultați „Ghidul de memorie flash” de la Kingston la adresa kingston.com/flashguide.