Kingston 3840GB SSD Data Centre DC500R (Read-Centric) Enterprise SATA

Kingston 3840GB SSD Data Centre DC500R (Read-Centric) Enterprise SATA
Your price incl. VAT (20.0%)
1,383.28 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
SEDC500R/3840G
Product Code
RL011.039
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Tipul discului SSD
Format 2,5 "
Capacitate hard disk (în GB) 3 840
Interfață intern Serial ATA III
Viteza (în RPM) SSD


Specificații:

Data Center DC500 Enterprise Solid-State Drive

Performanță, fiabilitate și consistență

Centre de date din seria 500

SSD-urile Kingston 500 Series Data Center (DC500R / DC500M) sunt SSD-uri SATA de 6 Gbps de înaltă performanță, care utilizează cea mai recentă memorie 3D TLC NAND pentru sarcini de server de citire și de server mixt. Acestea pun în aplicare cerințele stricte de calitate ale serviciului Kingston pentru a asigura performanțe I / O aleatorii previzibile, precum și latențe scăzute predictibile pentru o gamă largă de sarcini de citire și scriere. Ele pot crește productivitatea în inteligență artificială, învățare automată, analiză de date mari, cloud computing, depozite definite de software, baze de date operaționale (ODB), aplicații de baze de date și depozite de date. Capacități disponibile 480 GB, 960 GB, 1,92 TB și 3,84 TB ****

Centru de date Enterprise pe SSD

SSD-urile Kingston Enterprise îndeplinesc cerințele companiilor de disponibilitate continuă și fiabilitate și oferă stocare puternică care combină predictibilitatea performanței cu fiabilitatea riguroasă. SSD-urile din seria Kingston DC500 oferă caracteristici care permit centrelor de date să selecteze un SSD rentabil pentru joburile lor. Atunci când furnizează produsele, soluțiile și SLA-urile lor, companiile solicită rezultate. SSD-urile din seria Kingston DC500 sunt concepute pentru a îndeplini aceste așteptări.

DC500R: SSD lizibil

DC500R este un SSD extrem de optimizat pentru sarcini orientate spre citire și permite centrelor de date să selecteze SSD-uri adaptate pentru acele sarcini fără a cheltui prea mult pe SSD-uri mai scumpe pentru scrieri mari. Oferă viteză I / O și timp de răspuns (latență) pe care centrul de date îl poate implementa cu încrederea că poate oferi un nivel ridicat de performanță atât în aplicația de lucru, cât și în interfața cu utilizatorul. Acestea sunt de obicei definite de aplicații care necesită rezultate în timp real. Gestionarea unor cantități mari de date, livrarea rezultatelor răspunsului dintr-o varietate de baze de date, aplicații și aplicații web poate profita de performanța sensibilă a DC500R.

DC500M: SSD mixt

DC500M este un SSD puternic conceput pentru lucrări cu utilizare mixtă, unde există o cerere mai mare pentru o combinație mai echilibrată de operații de citire și scriere. Oferă o rezistență la scriere mai mare într-o gamă largă de sarcini, menținând în același timp cerințele stricte de consistență a performanței care vin cu toate SSD-urile pentru centrul de date Kingston. Centrele de date care găzduiesc baze de date și diverse aplicații web se pot bucura de performanță și latență previzibile I / O, controlând în același timp costurile infrastructurii.

Protectie totala

SSD-urile din seria DC500 includ protecție totală a căii de date pentru a vă asigura că toate datele utilizatorului transferate pe SSD sunt protejate de erori temporare. Atât DC500R, cât și DC500M au protecție la întreruperea alimentării (PLP) încorporată (folosind condensatori și firmware). Acest lucru asigură faptul că datele primite sunt scrise în memoria Flash NAND în cazul unei întreruperi neașteptate a curentului în timpul rulării. În plus, PLP se asigură că tabela de mapare a discului (FTL) este actualizată înainte ca puterea discului să fie deconectată. Această protecție la întreruperea alimentării reduce riscul de pierdere a datelor și asigură reinstalarea cu succes a unității la următoarea pornire a sistemului.

Calitatea serviciului (QoS)

Seria DC500 oferă QoS ridicat (*, **, ***) asigurând consistența și predictibilitatea latenței (timpului de răspuns) și a performanței IOPS (intrări / ieșiri pe secundă) în timp ce gestionează lucrările de citire și scriere. Previzibilitatea performanței este esențială pentru aplicațiile de găzduire web care trebuie să respecte angajamentele SLA promise clienților. Eficiența seriei DC500 aduce fiabilitate aplicațiilor de server web care necesită discuri orientate spre citire sau sarcini cu utilizare mixtă, unde operabilitatea este critică.

Exemple de utilizare a aplicațiilor

Conceput pentru furnizorii de servicii care utilizează o gamă largă de aplicații pentru clienți, inclusiv următoarele:
• virtualizare,
• baze de date de mare viteză,
• streaming media în bandă largă,
• Servicii de raportare server SQL (SSRS),
• SAP,
• Sarcini BI, ERP, CRM, GL, OLAP, OLTP, ERM și EDW
• furnizorii de servicii cloud.

DC500R și DC500M oferă fiabilitate superioară, cu protecție totală a căilor de date, monitorizare INTELIGENTĂ a stării și ECC puternic. Livrarea include asistență legală pentru pre-vânzare și post-vânzare împreună cu o garanție limitată de cinci ani. *****


• Performanță I / O aleatorie previzibilă și latență pentru o gamă largă de sarcini
• Proiectat pentru sarcini orientate spre citire, oferă performanțe excelente la sarcinile cu citire intensivă (DC500R)
• Proiectat pentru utilizare mixtă, cu performanțe echilibrate pentru citirea și scrierea sarcinilor dificile (DC500M)
• supra-stabilire configurabilă,
• protecție la întreruperea alimentării (PLP) încorporată,


* Sarcini bazate pe FIO, sarcină aleatorie 4 kB QD = 1, măsurată ca timpul necesar pentru procentila de 99,9 de comenzi pentru a finaliza întreaga rundă de la gazdă la disc și la gazdă.
** Măsurătorile au fost efectuate de îndată ce lucrarea a ajuns la starea de echilibru, dar inclusiv toate activitățile de fundal necesare pentru funcționarea normală și fiabilitatea datelor.
*** Bazat pe capacitatea de 960 GB.
**** O parte din capacitatea declarată a dispozitivului de memorie flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru spațiu de stocare. Din acest motiv, capacitatea proprie disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât capacitatea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, consultați Ghidul de memorie flash Kingston la kingston.com/flashguide.
***** Garanție limitată pentru 5 ani sau „durata de viață rămasă” a SSD, care poate fi stabilită de Kingston SSD Manager (kingston.com/SSDManager) Noul produs neutilizat va avea o valoare a indicatorului de uzură de o sută (100 ), în timp ce produsul va avea o valoare a indicatorului de uzură de unul (1) la sfârșitul limitei de rezistență a ciclului de lubrifiere, consultați kingston.com/wa pentru detalii.