Kingston 500GB SSD disk PCIe - M.2 version NVMe

Kingston 500GB SSD disk PCIe - M.2 version NVMe
Your price incl. VAT (20.0%)
561.90 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
SKC2000M8/500G
Product Code
RL010.206
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Tipul discului SSD
Format M.2
Capacitate hard disk (în GB) 500
Interfață M.2 (NVMe)


Specificații:

Unitate SSC KC2000 NVMe PCIe

Viteze NVMe mai mari, adaptabilitate maximă

SSD-ul Kingston KC2000 NVMe PCIe oferă performanțe ridicate cu cel mai recent controler Gen 3.0 x 4 și memorie 3D TLC NAND cu 96 de straturi. Cu viteze de citire / scriere de până la 3200/2200 MB / s *, KC2000 oferă o durabilitate superioară și îmbunătățește fluxul de lucru al desktopurilor, stațiilor de lucru și al sistemelor de calcul de înaltă performanță (HPC). Designul compact al M.2 oferă o flexibilitate mai mare, crește spațiul de stocare și, în același timp, economisește spațiu.

Disponibil în capacități de la 250 GB la 2 TB ** pentru a se potrivi nevoilor sistemului dvs. KC2000 este o unitate de autocriptare care acceptă protecția totală a datelor cu criptare hardware AES pe 256 de biți și permite utilizarea furnizorilor independenți de software cu soluții de gestionare a securității TCG Opal 2.0 precum Symantec®, McAfee®, WinMagic și multe altele. KC2000 are suport încorporat pentru Microsoft eDrive, o specificație de securitate a stocării pentru utilizare cu BitLocker.

• Performanță fantastică NVMe PCIe
• Suportă o suită completă de securitate (TCG Opal 2.0, 256-bit AES, eDrive)
• Ideal pentru desktopuri, stații de lucru și sisteme de calcul de înaltă performanță (HPC)
• Actualizați computerul cu capacități de până la 2 TB **

* Bazat pe performanța unei componente obișnuite din fabrică folosind o placă de bază PCIe 3.0. Viteza poate varia în funcție de hardware, software și utilizare. Citirea / scrierea utilizând tehnologia IOMETER Random 4k se bazează pe utilizarea unei partiții de 8 GB.

** O parte din capacitatea declarată a dispozitivului de memorie flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru spațiu de stocare. Din acest motiv, capacitatea proprie disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât capacitatea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, consultați Ghidul de memorie flash Kingston la kingston.com/flashguide.