Kingston 240GB A400 SATA3 2.5 SSD (7mm height)

Kingston 240GB A400 SATA3 2.5 SSD (7mm height)
Your price incl. VAT (20.0%)
137.32 RON
✅ Disponibilitate într-un partener extern
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 10-07-2024
Manufacturer
Product number
SA400S37/240G
Product Code
RL004.245
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Tipul discului SSD
Interfață intern Serial ATA III
Capacitate hard disk (în GB) 240
Viteza (în RPM) SSD
Format 2,5 "
Fulger Nu


Specificații:

SSD A400

Viteze incredibile și fiabilitate robustă.

SSD-ul Kingston A400 îmbunătățește dramatic viteza de răspuns a sistemului dvs. existent cu timpi scurți de pornire a sistemului, precum și încărcarea și transferul fișierelor în comparație cu unitățile de disc mecanice. Unitatea este echipată cu cel mai recent controler, care permite viteze de până la 500 MB / s și 450 MB / s *. De aceea, este de până la 10 ori mai rapid decât hard disk-urile tradiționale *, oferind performanțe mai ridicate, răspunsuri multitasking foarte rapide și o performanță generală a sistemului mai rapidă.

A400 este echipat cu memorie Flash și este, de asemenea, mai fiabil și mai durabil decât hard diskurile. Nu conține piese în mișcare, ceea ce înseamnă că probabilitatea de defecțiune este mai mică decât la un disc mecanic. De asemenea, unitatea se încălzește la temperaturi mai scăzute, este mai silențioasă, iar rezistența la șocuri și vibrații o face o soluție ideală pentru laptopuri și alte dispozitive mobile.

A400 este disponibil în mai multe capacități, de la 120 la 480 GB **, oferind spațiu amplu pentru toate fișierele, aplicațiile, videoclipurile, fotografiile și alte documente importante. De asemenea, puteți înlocui hard diskul sau unitatea SSD cu capacitate redusă cu una care este suficientă pentru toate fișierele.

Această unitate SSD este concepută pentru încărcări de lucru corespunzătoare desktopurilor și laptopurilor, nu pentru medii server.

• Lansare rapidă, încărcare și transfer de fișiere
• Mai fiabil și mai durabil decât un hard disk
• Mai multe capacități pentru diferite utilizări sau înlocuirea hard diskului

* Pe baza performanței unei componente obișnuite din fabrică utilizând un SATA Rev. 3.0. Viteza poate varia în funcție de hardware, software și utilizare. Citirea / scrierea aleatorie utilizând tehnologia IOMETER Random 4k se bazează pe utilizarea unei partiții de 8 GB.
** O parte din capacitatea declarată a dispozitivului de memorie flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru spațiu de stocare. Din acest motiv, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât capacitatea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, consultați Ghidul de memorie flash Kingston la kingston.com/flashguide.