Synology router RT2600ac 2,4+5GHz, 2,53Gb/s WiFi, 4xGb Eth.,USB, SD

Synology router RT2600ac 2,4+5GHz, 2,53Gb/s WiFi, 4xGb Eth.,USB, SD
Your price incl. VAT (20.0%)
933.13 RON
✅ Disponibilitate într-un partener extern
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 10-07-2024
Manufacturer
Product number
RT2600ac
Product Code
RL003.940
Warranty
24 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Schimbați imaginea rețelei dvs.
Combinând performanță, securitate și flexibilitate, routerul Synology RT2600ac se bazează pe un procesor dual-core rapid de 1,7 GHz conceput pentru a funcționa în medii exigente în bandă largă. Radioul Wi-Fi 802.11ac wave 2 încorporat acceptă tehnologia MU-MIMO , inclusiv o funcție de flux 4x4 quad care permite utilizarea lățimii de bandă wireless de până la 2,53 Gb / s (800 + 1733 Mb / s). Cu Smart Connect, RT2600ac poate maximiza automat utilizarea lățimii de bandă și viteza wireless pe mai multe dispozitive, menținând în același timp o rază de acțiune optimă. Gestionarea traficului accelerat hardware Layer 7 asigură faptul că, chiar și cu mai multe dispozitive și reguli de gestionare a traficului, RT2600ac va avea suficientă putere pentru a îndeplini toate cerințele de rețea.


Utilizarea revoluționară a software-ului
Synology Router Manager (SRM) acceptă o serie de soluții de rețea Synology. Sistemul SRM permite gestionarea convenabilă a dispozitivelor fără restricții privind funcțiile și personalizarea. SRM, bazat pe sistemul premiat DiskStation Manager (DSM) în dispozitive dovedite DiskStation Network Attached Storage (NAS), a fost creat cu accent pe securitate și stabilitate.
SRM include o interfață Synology simplă și ușor de utilizat. Interfața de desktop familiară le permite chiar și începătorilor să gestioneze întreaga rețea. Utilizatorii DSM se vor obișnui imediat cu această interfață, iar utilizatorii avansați vor găsi instrumente puternice de rețea concepute pentru a configura, personaliza sau depana rapid și eficient rețelele.
Opțiunile de acces sigur și convenabil sunt integrate în sistemul SRM. Gestionare ușoară a rețelei folosind mai multe metode de acces, local folosind adresa „router. synology.com ”și opțional de la distanță prin QuickConnect și DDNS, sau pe dispozitive mobile prin router DS. Verificarea opțională în doi pași vă asigură că alte modificări decât cele efectuate în rețea.

Funcții VPN avansate
Cu pachetul suplimentar VPN Plus Server opțional, puteți crea o soluție VPN puternică și intuitivă de la Synology Router RT2600ac. WebVPN și Synology SSL VPN permit accesul la rețea cu o configurare și configurare minimă a clientului. VPN Plus Server acceptă, de asemenea, capabilitățile VPN SSTP, PPTP, OpenVPN și L2TP prin IPSec.

Baza de rețea solidă
Routerul Synology RT2600ac oferă funcții de securitate avansate care fac rețeaua dvs. mai rezistentă la rețea. În plus, oferind un consilier de securitate simplu și capabilități de filtrare web cuprinzătoare, SRM este testat în mod constant și comparat cu suita Qualys Vulnerability Management de ultimă generație pentru a asigura rezistența la amenințările de securitate cunoscute. În plus față de infrastructura de rețea rezistentă a SRM și firewall-urile IPv4 și IPv6 încorporate, RT2600ac folosește un pachet de prevenire a intruziunilor pentru a se apăra împotriva atacatorilor pentru a preveni infiltrarea și atacul pe dispozitivele dvs.
RT2600ac poate suporta, de asemenea, echilibrarea dublă a sarcinii WAN