Seagate BarraCuda 3.5" HDD, 4TB, 3.5", SATAIII, 256MB cache

Seagate BarraCuda 3.5  HDD, 4TB, 3.5 , SATAIII, 256MB cache
Your price incl. VAT (20.0%)
577.81 RON
✅ Disponibilitate într-un partener extern
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 10-07-2024
Manufacturer
Product number
ST4000DM004
Product Code
RL004.562
Warranty
24 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Profitați la maximum de spațiul de stocare pe hard disk BarraCuda. De la computere pline de fotografii și amintiri la PC-uri de jocuri care necesită mai mult spațiu pentru a juca, BarraCuda va crește alături de tine.

Capacitate HDD, acces SSD

Împreună cu memoria Intel Optane, toate unitățile BarraCuda oferă o clasă revoluționară de memorie non-volatilă. Veți obține performanțe și reactivitate de tip SSD, capacitate masivă și până la dublul vitezei de încărcare și încărcare a aplicațiilor, comparativ cu unitățile standard.

Tehnologie de stocare pe mai multe niveluri

Toate hard disk-urile familiei BarraCuda sunt echipate cu tehnologie Multi-Tier Caching (MTC). MTC vă va duce PC-ul la un nou nivel de performanță, astfel încât să puteți încărca aplicații și fișiere mai repede decât înainte. Prin aplicarea straturilor inteligente de flash NAND, DRAM și tehnologii cache media, BarraCuda oferă performanțe îmbunătățite de citire și scriere prin optimizarea fluxului de date.

Fiabilitate

Experiență - De peste 20 de ani, Seagate produce și furnizează unități BarraCuda foarte fiabile. Familia BarraCuda este adesea recunoscută de publicații și clienți de top. Nu vă faceți griji cu privire la hard diskul care vă acoperă spatele.

Proprietăți cheie

Este o unitate de calitate care oferă capacitate HDD și acces SSD. Are o dimensiune de 3,5 ". Are o capacitate de 4 TB. Folosește interfața SATA 6 Gb / s. Funcționează la 5400 rpm. Acesta atinge o viteză de citire / scriere de 190 MB / s. Are o memorie cache de 256 MB.