TP-Link UH400, 4-ports USB 3.0 Hub

TP-Link UH400, 4-ports USB 3.0 Hub
Your price incl. VAT (20.0%)
51.71 RON
✅ În stoc 70+ Бр.
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 10-07-2024
TP-Link
Manufacturer
Product number
UH400
Product Code
RL003.114
Warranty
24 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

UH400 este hub-ul dvs. USB 3.0 unic, conectând toate dispozitivele dvs. portabile la o autostradă rapidă de date capabilă să atingă viteze de transfer de până la 5 Gbps, făcându-l de 10 ori mai rapid decât standardul USB 2.0. Utilizatorii pot conecta și rula simultan până la 4 dispozitive bazate pe USB, cum ar fi unități flash USB, șoareci, imprimante, hard diskuri externe, cabluri de încărcare / sincronizare a telefonului inteligent și multe altele.

Conectați până la 4 dispozitive simultan

Hubul nostru USB 3.0 oferă utilizatorilor libertatea de a conecta până la 4 dispozitive la un moment dat. Aceasta extinde numărul de porturi USB disponibile utilizatorilor care utilizează laptopuri sau computere cu un număr limitat de porturi. Utilizatorii pot alege, de asemenea, să se conecteze la mai multe hub-uri între ele pentru a-și spori opțiunile de conectivitate.

Viteze de transfer de până la 5 Gbps, făcându-l de 10 ori mai rapid decât standardul USB 2.0

Viteza rapidă de transfer a acestui dispozitiv oferă utilizatorilor acces complet la o autostradă de partajare a datelor foarte funcțională. Bucurați-vă de partajarea de mare viteză între computerul personal sau laptopul și toate dispozitivele electronice portabile.

Design ultra compact

Hubul UH400 USB 3.0 este un dispozitiv extrem de portabil, care vine într-un design compact și ușor, care este la îndemână pentru a vă gestiona nevoile de partajare, încărcare și sincronizare a datelor, indiferent unde vă aflați.

Nu este necesar șofer

Utilizatorii conectează pur și simplu hub-ul USB la un computer și conectează dispozitivele lor electronice, eliminând necesitatea repornirii sau instalării driverelor suplimentare. Acest dispozitiv este gata de utilizare din cutie.

Caracteristici cheie

  • Conectați până la 4 dispozitive simultan
  • Viteza de transfer de date de 10 ori mai rapidă
  • Design ultra compact
  • Cablu conector USB încorporat
  • Nu este necesar șofer

* Notă: nu necesită drivere pentru sistemele Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP sau Mac OS X și Linux. Compatibil înapoi cu USB 2.0 / 1.1 și viteza de transmisie reală este limitată de setarea dispozitivului conectat.

Download

https://download.discomp.cz/tp-link/datasheets/TL_UH400.pdf
Download Datasheet

Technical parameters

LAN ports
USB ports 3.0
4
Operating temperature [°C]
0 up to 40
Width [mm]
71
Height [mm]
17
Depth [mm]
71
Color
Black