TRITON 19 "rack 12U / 400 mm - 3 sections 6U 12U 2U, 900x540mm

TRITON 19  rack 12U / 400 mm - 3 sections 6U 12U 2U, 900x540mm
Your price incl. VAT (20.0%)
1,539.52 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Triton
Manufacturer
Product number
RFA-12-A95-CAX-A12
Product Code
RL002.235
Warranty
24 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Tipul de cabinet de date Peretele de 19 "
Înălțimea raftului (U) / înălțimea totală 12U / 635 mm
Lățimea dulapului (mm) 900
Adâncimea dulapului (mm) 400


Specificații:

RFA - soluție unică pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Vă permite să instalați un dispozitiv foarte mare în dulapul de perete.

Prima secțiune:

Prima secțiune permite instalarea 19 "înălțime maximă 6U și adâncime de 540 mm. Dispozitivul este așezat vertical și șinele de 19" sunt reglabile pe toată adâncimea dulapului. Pe peretele din spate
intrarea cablului, precum și pereții superiori și inferiori ai dulapului. Trecerea cablurilor între secțiuni permite pătrunderi către contorul central. Toate intrările de cablu au capace detașabile.

Sectiunea 2:

În a doua secțiune cu lățimea de montare 19 ", înălțimea 12U și adâncimea de șine de montare de 540 mm sunt reglabile infinit. Această secțiune este de obicei cablată structurată centrată și elemente active ale rețelei corporative. Aici distribuția serviciilor individuale pe locuri de muncă. Capacitatea recomandată este până la 48 de locuri de muncă (2 porturi fiecare deservite conform standardelor).

A 3-a secțiune

A treia secțiune acoperă întreaga suprafață a peretelui inferior al dulapului. Există spațiu pentru echipamente cu o adâncime maximă de 800 mm, o lățime de 19 "și înălțime în funcție de modelul de dulap 2 până la 7 unități. Accesul la această secțiune este o ușă din partea dreaptă a dulapului. În plus față de dulap, este necesar să se mențină suficient spațiu pentru a trage echipamentul.

UȘĂ FLEXIBILĂ

Sistemul de balamale permite unghiul de deschidere a ușii de aproape 180 de grade.

SINE VERTICALE REGLABILE

O pereche de șine verticale de 19 "este reglabilă la orice adâncime a dulapului. Acest lucru facilitează instalarea și configurarea cablurilor de conectare.

La putere

Dulapul are o construcție sudată robustă. Procesarea de înaltă calitate și cele mai noi tehnologii asigură un aspect perfect al dulapului.

SECȚIUNEA DE FOND PENTRU SERVICII

Secțiunea de 19 "din partea de jos a raftului este proiectată pentru instalarea serverelor și a altor dispozitive pe patine retractabile. Poate avea o capacitate de 2 până la 7 unități. Fiecare secțiune este închisă la dulap, la cerere cu o cheie unică.

INSTALAREA SERVICIILOR

Servere de montare pe rack sau dispozitive similare cu o adâncime de până la 800 mm cu rack-ul montat utilizând diapozitive telescopice speciale, care sunt specifice fiecărui dispozitiv și nu fac parte din dulap.

RĂCIRE echipamente instalate

Aerisirea de răcire datorită perforării scheletului și ușii laterale poate fi susținută prin instalarea ventilatoarelor pentru dulapuri montate pe perete ( RAX-CH-X07 )

Technical parameters

LAN ports
Recommended load [kg]
50
Ventilation option
Yes
Protection class
IP20
Size
19"
Cabinet type
Wall-mounted
Purpose
Indoor
"U" positions
6 + 12 + 2
Weight [kg]
38,4
Width [mm]
900
Height [mm]
700
Depth [mm]
540
Removable sides
Yes
Door panel
Glass, Sheet
Color
Grey