Logitech Wireless keyboard mouse Wireless Desktop MK220, CZ

Logitech Wireless keyboard mouse Wireless Desktop MK220, CZ
Your price incl. VAT (20.0%)
175.64 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
920-003165
Product Code
RL001.639
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

• Compania, ai cărei clienți testează tehnologia wireless de mai bine de 10 ani, va fi disponibilă chiar și într-un mediu aglomerat de transmisii fără fir conexiune wireless fiabilă (cu o rază de acțiune de până la 10 metri), fără aproape nici o interferență.
• Ubud vă faceți griji și puteți lucra luni de zile fără a schimba bateriile - cu tastatura de până la 15 luni * ca șoareci de până la 6 luni **.
• Designul de economisire a energiei este potrivit pentru majoritatea panourilor glisante pentru tastatură și economisește spațiu, acolo unde este rar.
• Tastatura plată concepută pentru un confort maxim permite un stil de scriere natural, care este confortabil chiar și după perioade lungi de muncă. Mouse-ul sculptat se potrivește confortabil în mână și permite taste de control cursor netede și precise.
• Datorită instalării Plug and Play fără utilizarea software-ului, deschideți cutia, conectați mini-receptorul și tastatura și mouse-ul sunt gata de utilizare. Este chiar atât de simplu. Fără software, fără configurare, fără probleme.

Continutul pachetului
Tastatură
Mouse
Receptor USB
1 baterii AA și 2 AAA (preinstalate în dispozitiv)
Card de depanare
Garanție de 3 ani și asistență completă a produsului Cerințe de sistem
PC cu Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
port USB