Logitech pouzdro COMBO TOUCH pro iPad (7TH GEN), iPad AIR (3RD GEN) a iPad PRO 10.5

Logitech pouzdro COMBO TOUCH pro iPad (7TH GEN), iPad AIR (3RD GEN) a iPad PRO 10.5
Your price incl. VAT (20.0%)
777.12 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
920-009645
Product Code
RL012.289
Warranty
6 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Dispozitiv Comprimat
Tipul accesoriilor Huse și cazuri


Specificații:

COMBO TOUCH pentru iPad (7TH GEN), iPad AIR (3RD GEN) și iPad PRO 10,5-INCH
Carcasă iluminată cu tastatură cu trackpad și conector Smart

Carcasa perfectă pentru iPad este în sfârșit aici. Combo Touch este o combinație între un trackpad precis și o tastatură full-size retroiluminată pentru iPad. Controlează iPad-ul cu ușurință cu gesturi captivante și editează cu ușurință foi de calcul, documente și multe altele. În plus, designul flexibil acceptă patru moduri de utilizare pentru o versatilitate și mai mare.

EXACTITATE MARE
Lucrați cu trackpad-ul exact în aplicații precum Note, Pages, Numbers și Keynote. Veți putea evidenția fără efort celulele dintr-o foaie de calcul, să copiați cuvinte și să editați e-mailuri.

CONTROL PERFECT
Creșteți-vă productivitatea cu gesturi cu mai multe degete pe care le cunoașteți și le iubiți deja. Glisați, derulați, schimbați aplicațiile, deschideți degetele, atingeți de două ori și multe altele.

TASTE ILUMINATE
Îți place să folosești iPad-ul într-un dormitor slab luminat? Noi Deasemenea. Din acest motiv, tastatura integrată este echipată cu taste iluminate din spate. Cele cinci niveluri de luminozitate reglabile vă asigură că vă puteți vedea munca, indiferent dacă sunteți în dormitor, în avion, într-un cort sau oriunde altundeva cu iluminare slabă.

DEGETELE TĂU VĂ MULTUMESC
Peste 20 de ani de inovație de tastare sunt reflectate în fiecare tastatură pe care Logitech o face - fiecare apăsare de tastă este atât de lină, naturală și precisă. Bucurați-vă de ore de tastare confortabile cu taste mari cu un aspect ideal de la distanță până la margine - astfel încât mâinile dvs. să nu fie nevoite să se strângă în spații înguste. Tastaturile Logitech sunt proiectate cu un mecanism de foarfecă sub fiecare tastă, care asigură un salt ideal cu fiecare apăsare.

O GAMĂ DE SCURTURI CU TASTATURĂ iOS
Spuneți la revedere prin surprinderea pictogramelor din colțul ecranului sau a comenzilor din meniu pentru o acțiune simplă - carcasa Combo Touch are o serie de comenzi rapide de la tastatură

PATRU MODURI DE UTILIZARE
Carcasa Combo Touch este suficient de flexibilă pentru orice sarcină.

Mod scriere: plasați tastatura pe o suprafață plană și înclinați suportul pentru a scrie note sau e-mailuri.

Mod vizionare: Deconectați tastatura și înclinați suportul pentru a viziona filme și emisiuni TV.

Mod de desen: Extindeți complet suportul pentru unghiul ideal pentru a lua notițe sau pentru a desena cu Apple Pencil (Gen. 1) sau Logitech Crayon.

Mod de citire: glisați suportul și deconectați tastatura pentru a citi cărți, articole și multe altele.

Carcasa Combo Touch și tastatura separat

UITA TASTATURA
Când ați terminat de tastat, deconectați tastatura și bucurați-vă de frumosul ecran iPad.


STAND PENTRU ORICE UNGHI
Standul flexibil permite înclinarea în domeniul de 40 °, datorită căruia veți găsi întotdeauna unghiul potrivit pentru sarcină. Balama mecanică masivă asigură faptul că suportul se menține bine și nu se pliază nici măcar cu un robinet puternic.

ACCESORIUL PERFECT PENTRU iPad-ul Dvs.
Carcasa Combo Touch a fost concepută pentru a arăta și a se simți ca un accesoriu natural pentru iPad. Odată ce veți ajunge la materiale de primă clasă și veți auzi laude de la prieteni curioși și colegi de muncă, veți fi uimiți de modul în care v-ați fi putut descurca fără el.

ÎNCĂRCARE ȘI ÎMBINARE CU CLIC UNIC
Bateriile nu sunt incluse, deoarece nu veți avea nevoie niciodată de ele. Carcasa Combo Touch câștigă energie, se împerechează și chiar transmite în siguranță date prin conectorul inteligent.

PROTECȚIA FATA ȘI SPATE
Protejați partea din față și din spate a iPad-ului dvs. de abraziuni, zgârieturi și scurgeri. Carcasa ușoară Combo Touch menține iPad-ul în siguranță, îi protejează colțurile și nu vă împiedică să vă mișcați. Țesătura exterioară țesută este moale la atingere.

KIT IDEAL
Carcasa este concepută pentru compatibilitate cu Logitech Crayon și Apple Pencil (prima generație), astfel încât să puteți scrie manual note, să desenați desene sau să marcați documente direct pe iPad. În plus, este echipat cu un suport integrat pentru depozitarea stiloului dvs., așa că va fi întotdeauna la îndemână atunci când aveți nevoie de el.

DIMENSIUNI
Înălțime: 257 mm
Lățime: 195 mm
Adâncime: 22,55 mm
Greutate: 610 g