Logitech Wireless Desktop MK710, EN

Logitech Wireless Desktop MK710, EN
Your price incl. VAT (20.0%)
598.16 RON
✅ Disponibilitate într-un partener extern
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 17-07-2024
Manufacturer
Product number
920-002440
Product Code
RL012.277
Warranty
6 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Setați interfața Wireless cu USB Dongle
Localizarea tastaturii EN
Echipament pentru tastatură Taste multimedia


Specificații:

• Durata de viață a bateriei tastaturii și a mouse-ului de până la trei ani. Cu o mai bună gestionare a energiei, practic nu este nevoie să schimbați bateriile. *
• Tastatura include Logitech Incurve Keys ™ și un suport moale pentru încheietura mâinii. Tastele concave susțin poziția corectă a degetelor, iar marginile lor ușor rotunjite permit vârfurilor degetelor să se miște ușor între taste timp de ore întregi. Tastele sunt atât de confortabile încât te poți întreba dacă au fost făcute special pentru degetele tale.
• Defilarea super-rapidă vă permite să derulați rapid prin documente lungi cu rotița de defilare, care nu prezintă aproape nici o frecare, sau comutarea la defilarea precisă, care este potrivită pentru navigarea în liste, prezentări și colecții de imagini.
• Panoul LCD vă permite să aruncați o privire rapidă asupra pictogramelor pentru a obține informații despre starea bateriei și Blocare majuscule, Blocare defilare și Blocare numerică, astfel încât să nu ratați nimic în timp ce tastați.
• Micul receptor wireless Logitech Unifying rămâne în notebook. Nu este nevoie să deconectați receptorul atunci când vă deplasați, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la daune sau pierderi. În plus, puteți adăuga cu ușurință un alt mouse, tastatură sau tastatură numerică compatibil la același receptor wireless.

Continutul pachetului

 Tastatură
Mouse
Receptor de unificare USB 2,4 GHz
4 baterii alcaline AA
CD cu software
Documentația utilizatorului
Garanție de 3 ani și asistență completă pentru produs

Cerințe de sistem

 PC bazat pe Windows
Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
port USB
Unitatea CD ROM