Logitech wired keyboard mouse set Desktop MK120

Logitech wired keyboard mouse set Desktop MK120
Your price incl. VAT (20.0%)
118.26 RON
✅ Disponibilitate într-un partener extern
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 10-07-2024
Manufacturer
Product number
920-002536
Product Code
RL001.123
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

• Tastele cu profil redus care abia se aud și aspectul standard, inclusiv tastele funcționale, tastatura numerică de dimensiuni mari și apreciază experiența de tastare confortabilă și silențioasă.
• Tastatura chiclet cu profilul său subțire, care vă menține mâinile într-o poziție neutră, tastele rezistente la vărsare *, cu durată lungă de viață, care pot rezista până la 10 milioane de apăsări de taste ** și picioare robuste, cu setări de eliberare rapidă, nu este doar plăcut ochiul și atingerea - este făcut să dureze. * Testat în condiții limitate (cantitate maximă de 60 ml de lichid vărsat). ** În plus față de tasta Num Lock.
• Acest mouse optic cu rezoluție înaltă vă oferă confort și control precis în mâini, împreună cu un control și o formă netede și precise pentru ambele mâini, care se potrivește confortabil în mână chiar și după o utilizare îndelungată.
• Instalarea este ușoară - tastatura și mouse-ul trebuie doar conectate la portul USB de pe desktop, laptop sau netbook și începeți să le utilizați imediat.
• Caracterele îndrăznețe, albe, strălucitoare fac tastele mai ușor de citit pentru toată lumea și sunt excelente pentru cei care nu au o vedere perfectă. De asemenea, sunt mai rezistente la uzură.

Continutul pachetului
Tastatura mouse
Documentație pentru utilizator Cerințe de sistem
PC bazat pe Windows
- Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
- Porturi USB

Linux
- kernel Linux 2.6
- Porturi USB