Logitech Wireless Solar Keyboard K750, UK

Logitech Wireless Solar Keyboard K750, UK
Your price incl. VAT (20.0%)
499.91 RON
❌ Articolul nu este disponibil. Nu există opțiune de a comanda.
Delivery Nicio dată de livrare confirmată
Manufacturer
Product number
920-002929
Product Code
RL011.038
Warranty
6 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Localizarea tastaturii CZ


Specificații:

• Nu ar putea fi mai ușor. Ori de câte ori este disponibilă o sursă de lumină, această tastatură se încarcă singură - și rămâne încărcată cel puțin trei luni chiar și în întuneric complet - așa că spuneți adio bateriilor, încărcătoarelor și cablurilor de alimentare.
• Cu o formă elegantă, cu un profil subțire, această tastatură elegantă, îmbunătățită, conferă spațiului de lucru un aspect distinctiv - indiferent dacă îl utilizați împreună cu un laptop sau computer desktop.
• Bucurați-vă de o tastare mai rapidă, mai silențioasă și mai confortabilă - ore în șir, cu o combinație a celor mai bune caracteristici ale tastaturilor standard, notebook-urilor și a unei forme de chei arcuite concepute special pentru tastaturile Logitech.
• Logitech Advanced 2.4 GHz oferă fiabilitate prin cablu cu libertatea de mișcare a tehnologiei wireless: transfer rapid de date, practic fără întârzieri și întreruperi și criptare AES pe 128 de biți.
• Mini receptorul wireless Logitech Unifying este atât de mic încât rămâne în notebook, deci nu trebuie să îl deconectați pentru a-l muta dintr-un loc în altul. În plus, puteți adăuga cu ușurință șoareci sau tastaturi compatibile - fără probleme de mai multe receptoare USB.

Continutul pachetului
Tastatură
Receptor Logitech Unifying
Extensor wireless
Cârpă de curățare Cerințe de sistem
PC bazat pe Windows
Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
Sursă de lumină din lumina soarelui și / sau iluminatul interior