Eaton 5P 650i, UPS 650VA, 4 IEC outlets, LCD

Eaton 5P 650i, UPS 650VA, 4 IEC outlets, LCD
Your price incl. VAT (20.0%)
1,910.28 RON
✅ Disponibilitate într-un partener extern
Delivery Data de livrare planificată prin curier către dvs 29-05-2024
EATON
Manufacturer
Product number
5P650i
Product Code
RL002.918
Warranty
36 months

Product description

This is an automatic translation. You can see the original text here

Parametru Valoare
Utilizarea prevăzută Server
Faza (intrare / ieșire) 1: 1
VA 650
Topologie Linie-interactivă
Execuţie Turn
Comunicare USB
Comunicare RS-232
Card de administrare Opțional
Capacitate de resurse extinsă Nu
Timp de backup extensibil Nu
Posibilitatea de a conecta o priză de 220V (priză) Nu


Specificații:

Eaton 5P este un UPS extrem de eficient din punct de vedere energetic, cu LCD avansat și măsurare a puterii

Porturi de comunicare: 1 port USB + 1 port serial RS232 (nu poate fi utilizat simultan), mini bloc terminal pentru pornire și oprire la distanță și pentru oprire la distanță (RPO)
Slot de comunicare: 1 slot pentru Network-MS, ModBus-MS sau Relay-MS

Potrivit pentru protecție:

  • servere,
  • elemente de rețea,
  • dispozitive de stocare.
Funcții de management:
  • Noul ecran grafic LCD oferă informații de bază despre starea UPS-ului și cantitățile măsurate pe un ecran (în șapte limbi la alegere). Opțiuni avansate de configurare sunt, de asemenea, disponibile cu butoane de navigare ușor de înțeles.
  • UPS-ul 5P poate măsura consumul de energie în kWh, care poate fi monitorizat fie pe ecranul LCD, fie utilizând suita Eaton Intelligent Power Software Suite.
  • Segmentele de încărcare permit, în cazul unei întreruperi de curent, prioritatea opririi dispozitivelor mai puțin importante și prelungirii duratei de rezervă a bateriei pentru dispozitivele cheie. Segmentele pot fi gestionate de la distanță și repornite rețele de date blocate sau pot crea și activa secvențe de timp ale opririi și pornirii treptate.
  • UPS 5P oferă comunicare prin port serial sau USB. În plus, are un slot plug-in pentru un adaptor de comunicație opțional (inclusiv card SNMP / Web sau card de contact releu). Fiecare UPS vine cu o suită Eaton Intelligent Power Software compatibilă cu toate sistemele de operare majore, inclusiv software de virtualizare precum VMware și Hyper-V.
Parametrii și eficiența energetică
  • Datorită optimizării designului electric, UPS 5P are o eficiență energetică de până la 98%, reducând astfel costurile de aer condiționat și consumul de energie electrică.
  • Când funcționează pe baterii (modul de rezervă), UPS-ul 5P oferă un profil de tensiune de ieșire de înaltă calitate, care este necesar pentru toate dispozitivele sensibile conectate la ieșirea sa, cum ar fi serverele echipate cu PFC (corecția factorului de putere).
  • Utilizatorii pot prelungi durata de viață a bateriei extinzând intervalul admis de tensiune de intrare sau setând sensibilitatea curbei de intrare (utilizând LCD sau software), adaptând UPS-ul la un mediu specific (de exemplu, generator de motor).
Versatilitate
  • Baterii mai puternice și mai durabile: tehnologia de gestionare a bateriei Eaton ABM utilizează o tehnologie de încărcare în trei trepte de ultimă generație, care reîncarcă bateriile doar atunci când este nevoie, prelungind durata de viață a bateriei cu până la 50%.
  • Bateriile pot fi înlocuite în timpul funcționării fără a opri dispozitivele conectate. Când utilizați modulul opțional de bypass de întreținere, întregul UPS (neinclus) poate fi chiar înlocuit în timpul funcționării.

Download

https://download.discomp.cz/Eaton/Datasheets/eaton_5p_series.pdf
Download Datasheet

Technical parameters

LAN ports
Quantity of sockets (IEC C13)
4
Design
Desktop
Power [VA]
650
Communication Interface
RS-232, USB
Power [W]
420
Technology
Line-Interactive
Operating temperature [°C]
0 up to 40
Weight [kg]
7,8
Width [mm]
150
Height [mm]
230
Depth [mm]
345